Põnevad ja praktilised koolitused algavad juba novembris! 16. October heleri.vallimägi
Täienduskoolituses on novembris algamas kaks põnevat ja praktilist koolitust.
40-tunnine "Menüü koostamine ja kalkulatsioon toitlustusettevõttes" ja 60-tunnine "Catering-teeninduse korraldamine."
Mõlemal koolitusel on nii teoreetiline kui ka praktiline osa, mille käigus saab teoreetilised teadmised koheselt praktikas järele proovida.
Koolituse "Menüü koostamine ja kalkulatsioon toitlustusettevõttes" teemad on:
-
menüü koostamise alused ja menüüde liigid
-
hinnakujunduse alused toitlustusettevõttes
-
hinna ja kvaliteedi suhe
-
töötlemiskao olemus
-
toiduainete kulu arvestus
-
omahinna arvutamine
-
müügihinna kujundamine
-
tehnoloogiliste kaartide ja hinna kalkulatsioonide koostamine
Koolitus on planeeritud novembrisse!
Koolituse "Catering-teeninduse korraldamine" õpiväljundid
Koolitusel läbinu:
-
planeerib catering-teeninduse vastavalt kliendi vajadustele, soovidele ja sündmusele
-
teostab ettevalmistustöid catering-teeninduseks
-
teenindab kliente meeskonna liikmena
-
teeb sündmuse lõppedes korrastus- ja järeltöid
Koolitus algab juba 5. novembril!
Mõlemale koolitusele saab ennast registreerida SIIN
Lisainfo
koolitusjuht
Gärt Oselin
515 5611
gart.oselin@jkhk.ee
Täienduskoolituses on novembris algamas kaks põnevat ja praktilist koolitust.
40-tunnine "Menüü koostamine ja kalkulatsioon toitlustusettevõttes" ja 60-tunnine "Catering-teeninduse korraldamine."
Mõlemal koolitusel on nii teoreetiline kui ka praktiline osa, mille käigus saab teoreetilised teadmised koheselt praktikas järele proovida.
Koolituse "Menüü koostamine ja kalkulatsioon toitlustusettevõttes" teemad on:
-
menüü koostamise alused ja menüüde liigid
-
hinnakujunduse alused toitlustusettevõttes
-
hinna ja kvaliteedi suhe
-
töötlemiskao olemus
-
toiduainete kulu arvestus
-
omahinna arvutamine
-
müügihinna kujundamine
-
tehnoloogiliste kaartide ja hinna kalkulatsioonide koostamine
Koolitus on planeeritud novembrisse!
Koolituse "Catering-teeninduse korraldamine" õpiväljundid
Koolitusel läbinu:
-
planeerib catering-teeninduse vastavalt kliendi vajadustele, soovidele ja sündmusele
-
teostab ettevalmistustöid catering-teeninduseks
-
teenindab kliente meeskonna liikmena
-
teeb sündmuse lõppedes korrastus- ja järeltöid
Koolitus algab juba 5. novembril!
Mõlemale koolitusele saab ennast registreerida SIIN
Lisainfo
koolitusjuht
Gärt Oselin
515 5611
gart.oselin@jkhk.ee