News

Täienduskoolitus "Eritoitlustus ja tervislik toitumine tervishoiuasutustes", tõi palju kasu nii koolitajatele kui ka koolitatavatele 23. October heleri.vallimägi


Täienduskoolituses on hetkel toimumas koolitus "Eritoitlustus ja tervislik toitumine tervishoiuasutustes." 

40-tunnisel koolitusel on nii teoreetiline kui ka praktiline osa, kus saadakse juurde lisateadmisi menüüde planeerimisest, koostamisest ja kohandamisest lähtuvalt tervisliku toitumise põhimõtetest ja arvestades kaasaegsete toitumissoovitusega ning toitumisärasustega. Praktilises osas valmistavad ja serveerivad osalejad Marika Kasvandi juhendamisel toitumisalaste iseärasustega klientidele sobilikke roogasid ja jooke.

Kõik selle teevad võimalikuks enda teadmisi ja oskusi jagav suurepärastest koolitajatest koosnev meeskond:

  • Aive Antson -Eesti Tsöliaakia Seltsi juhatuse esimees.
  • Maret Rodin - MTÜ Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühing, diabeedi kogemusnõustaja.
  • Kristi Peegel - Diabeediga tegelenud alates 2007.a. nii Eestis, Soomes, Šveitsis kui Saksamaa. MTÜ Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingu juhatuse liige, juhataja, rehabilitatsioonimeeskonna juht ja 1. tüüpi diabeetipõdejate huvikaitsja ja diabeedi kogemusnõustaja.
  • Liidia Kiisk -Tartu Ülikooli Kliinikum, sisehaiguste arst dieetravi alal alates 2000.a. Valdkonnas töötamise kogemus üle neljakümne aasta (ravitoitlustamise alal).
  • Marika Kasvand - Järvamaa Kutsehariduskeskuse majutus- ja teenindusõppe kutseõpetaja, täiskasvanute koolitamise kogemus kümme aastat.

Osalejate ja koolitajate vastastikuse koostöö tulemusena sai koolitaja Aive Antsoni sõnul nende loengukonspekt väga tõhusalt lisatäiendust juurde. Tragid õppurid aga osalesid selle koolituse käigus saadud gluteenivaba koogi retseptiga täiskasvanud õppija nädala avasündmusel "Õpitund 2019."

Oleme rõõmsad nii koolitajate kui ka koolitatavate üle!

Heleri ja Gärt täienduskoolitusest

 

 

 

Täienduskoolituses on hetkel toimumas koolitus "Eritoitlustus ja tervislik toitumine tervishoiuasutustes." 

40-tunnisel koolitusel on nii teoreetiline kui ka praktiline osa, kus saadakse juurde lisateadmisi menüüde planeerimisest, koostamisest ja kohandamisest lähtuvalt tervisliku toitumise põhimõtetest ja arvestades kaasaegsete toitumissoovitusega ning toitumisärasustega. Praktilises osas valmistavad ja serveerivad osalejad Marika Kasvandi juhendamisel toitumisalaste iseärasustega klientidele sobilikke roogasid ja jooke.

Kõik selle teevad võimalikuks enda teadmisi ja oskusi jagav suurepärastest koolitajatest koosnev meeskond:

  • Aive Antson -Eesti Tsöliaakia Seltsi juhatuse esimees.
  • Maret Rodin - MTÜ Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühing, diabeedi kogemusnõustaja.
  • Kristi Peegel - Diabeediga tegelenud alates 2007.a. nii Eestis, Soomes, Šveitsis kui Saksamaa. MTÜ Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingu juhatuse liige, juhataja, rehabilitatsioonimeeskonna juht ja 1. tüüpi diabeetipõdejate huvikaitsja ja diabeedi kogemusnõustaja.
  • Liidia Kiisk -Tartu Ülikooli Kliinikum, sisehaiguste arst dieetravi alal alates 2000.a. Valdkonnas töötamise kogemus üle neljakümne aasta (ravitoitlustamise alal).
  • Marika Kasvand - Järvamaa Kutsehariduskeskuse majutus- ja teenindusõppe kutseõpetaja, täiskasvanute koolitamise kogemus kümme aastat.

Osalejate ja koolitajate vastastikuse koostöö tulemusena sai koolitaja Aive Antsoni sõnul nende loengukonspekt väga tõhusalt lisatäiendust juurde. Tragid õppurid aga osalesid selle koolituse käigus saadud gluteenivaba koogi retseptiga täiskasvanud õppija nädala avasündmusel "Õpitund 2019."

Oleme rõõmsad nii koolitajate kui ka koolitatavate üle!

Heleri ja Gärt täienduskoolitusest