Uudised

Alustame 17. mail uue tasuta koolitusega "Teenindamise alused ja jookide algõpetus" (40 tundi) 03. mai heleri.vallimägi


Oled oodatud koolitusele, kui soovid saada juurde teadmisi teenindusest ja jookide valmistamisest.


Koolitus toimub Järvamaa Kutsehariduskeskuse Paide õppekohas 17. mai, 19. mai, 24. mai, 26. mai, 31. mai, 2. juuni, 7. juuni ja 9. juuni.

Koolituse teemad:

  • Toitlustusteeninduse ja klienditeeninduse põhimõtted
  • Klientide soovide ja vajaduste väljaselgitamine
  • Kliendikeskne teenindus
  • Toitlustusettevõtete teenindusliigid ja -viisid
  • Jookide päritolu, valmistamine, serveerimine
  • Veini ja vahuvein päritolu ja tehnoloogia
  • Segujookide klassifikatsioon

Praktika koolikeskkonnas:

  • Ettevalmistustööd teenindamiseks, koostöö köögiga.
  • Söögisaali korrastamine ja lauakatete tegemine- lauad, laudade linutamine, seelikute kinnitamine, salvrättide voltimine, laua- ja serveerimisnõud, söögiriistad ja serveerimisvahendid.
  • Laudade eelkatete tegemine a´la carte, tabled´hote, selvelauad.
  • Teenindussituatsiooni alustamine, klientide vastuvõtmine, klientide juhatamine söögisaali (ja lauda), kliendi nõustamine, tellimuste vastuvõtmine ja edastamine , toidu- ja joogikaartide tutvustamine ja esitlemine, tellimuse vastuvõtmine, vormistamine ja edastamine.
  • Teenindussituatsiooni lõpetamine, kliendilt tagasiside küsimine ja edastamine, klientidega arveldamine, kliendi ärasaatmine.
  • Teenindaja töö ja tehnika, taldrikute kandmise võtted, lauanõude koristamise võtted, kandiku kandmise võtted, vaagnalt serveerimise tehnika.
  • Erinevate roogade serveerimine, külmade ja kuumade jookide serveerimine.
  • Veini avamine ja serveerimine, segujookide valmistamine, kohvi- ja teejookide valmistamine

Koolitusele on vajalik eelnevalt registreerida SIIN

Lisainfo: koolitusjuht Gärt Oselin / gart.oselin@jkhk.ee / 515 5611

Oled oodatud koolitusele, kui soovid saada juurde teadmisi teenindusest ja jookide valmistamisest.


Koolitus toimub Järvamaa Kutsehariduskeskuse Paide õppekohas 17. mai, 19. mai, 24. mai, 26. mai, 31. mai, 2. juuni, 7. juuni ja 9. juuni.

Koolituse teemad:

  • Toitlustusteeninduse ja klienditeeninduse põhimõtted
  • Klientide soovide ja vajaduste väljaselgitamine
  • Kliendikeskne teenindus
  • Toitlustusettevõtete teenindusliigid ja -viisid
  • Jookide päritolu, valmistamine, serveerimine
  • Veini ja vahuvein päritolu ja tehnoloogia
  • Segujookide klassifikatsioon

Praktika koolikeskkonnas:

  • Ettevalmistustööd teenindamiseks, koostöö köögiga.
  • Söögisaali korrastamine ja lauakatete tegemine- lauad, laudade linutamine, seelikute kinnitamine, salvrättide voltimine, laua- ja serveerimisnõud, söögiriistad ja serveerimisvahendid.
  • Laudade eelkatete tegemine a´la carte, tabled´hote, selvelauad.
  • Teenindussituatsiooni alustamine, klientide vastuvõtmine, klientide juhatamine söögisaali (ja lauda), kliendi nõustamine, tellimuste vastuvõtmine ja edastamine , toidu- ja joogikaartide tutvustamine ja esitlemine, tellimuse vastuvõtmine, vormistamine ja edastamine.
  • Teenindussituatsiooni lõpetamine, kliendilt tagasiside küsimine ja edastamine, klientidega arveldamine, kliendi ärasaatmine.
  • Teenindaja töö ja tehnika, taldrikute kandmise võtted, lauanõude koristamise võtted, kandiku kandmise võtted, vaagnalt serveerimise tehnika.
  • Erinevate roogade serveerimine, külmade ja kuumade jookide serveerimine.
  • Veini avamine ja serveerimine, segujookide valmistamine, kohvi- ja teejookide valmistamine

Koolitusele on vajalik eelnevalt registreerida SIIN

Lisainfo: koolitusjuht Gärt Oselin / gart.oselin@jkhk.ee / 515 5611