Uudised

Järvamaa Kutsehariduskeskuse täienduskoolituses lõppes eriti magus koolitus 01. juuli heleri.vallimägi


26-tunnisel kursusel "Šokolaadi ja munavalge tordid ja koogid – kondiitritoodete valmistamise täienduskoolitus" õpiti tundma šokolaadi olemust, biskviidi-, šokolaadi- ja munavalge taignaid, pritstehnikaid ja peegelglasuuri ning kaunistati eritehnikates valmistooteid. Lisaks kõigele muule meisterdasid osalejad ka vinge korrustordi.

Koolitaja Sigrit Mäeots kiidab osalejaid, kes tempos püsisid ning õhinaga erinevaid retsepte katsetasid. Kõigil oli suur rõõm ühisest tegutsemisest. Tuleviku õpetussõnadeks soovitas koolitaja õppijatele järgida kindlasti retseptis olevaid koguseid, eriti veel siis, kui tegemist on selliste kapriissete küpsetistega nagu näiteks ekleerid ja makroonid. Nende valmistamine osutus õppijatele esiti muret tekitavaks väljakutseks, kuid ka see takistus sai viimaks ületatud.

Õppijate hulgas oli nii ise katsetajaid kui ka oma firma omanikke, kes igapäevaselt tellimustöid täidavad, aga kõik õppurid said koolituselt uusi teadmisi ja nippe ning nagu osalejad ise ütlesid, omavahel jagatud kogemused on taolistel praktilistel koolitustel väärtus omaette.

Koolitaja Sigritit inspireeris koolituse juures kõige rohkem tema suur kirg šokolaadi ja tortide vastu. Loodetavasti saame taolist kursust pakkuda ka lühiversioonina, kus ühe õhtu jooksul saab iga osaleja tulla valmistama kas siis makroone või torte.

Šokolaadiküllast suve ja kohtumiseni meie järgmistel koolitustel!

Täienduskoolituse Gärt ja Heleri

26-tunnisel kursusel "Šokolaadi ja munavalge tordid ja koogid – kondiitritoodete valmistamise täienduskoolitus" õpiti tundma šokolaadi olemust, biskviidi-, šokolaadi- ja munavalge taignaid, pritstehnikaid ja peegelglasuuri ning kaunistati eritehnikates valmistooteid. Lisaks kõigele muule meisterdasid osalejad ka vinge korrustordi.

Koolitaja Sigrit Mäeots kiidab osalejaid, kes tempos püsisid ning õhinaga erinevaid retsepte katsetasid. Kõigil oli suur rõõm ühisest tegutsemisest. Tuleviku õpetussõnadeks soovitas koolitaja õppijatele järgida kindlasti retseptis olevaid koguseid, eriti veel siis, kui tegemist on selliste kapriissete küpsetistega nagu näiteks ekleerid ja makroonid. Nende valmistamine osutus õppijatele esiti muret tekitavaks väljakutseks, kuid ka see takistus sai viimaks ületatud.

Õppijate hulgas oli nii ise katsetajaid kui ka oma firma omanikke, kes igapäevaselt tellimustöid täidavad, aga kõik õppurid said koolituselt uusi teadmisi ja nippe ning nagu osalejad ise ütlesid, omavahel jagatud kogemused on taolistel praktilistel koolitustel väärtus omaette.

Koolitaja Sigritit inspireeris koolituse juures kõige rohkem tema suur kirg šokolaadi ja tortide vastu. Loodetavasti saame taolist kursust pakkuda ka lühiversioonina, kus ühe õhtu jooksul saab iga osaleja tulla valmistama kas siis makroone või torte.

Šokolaadiküllast suve ja kohtumiseni meie järgmistel koolitustel!

Täienduskoolituse Gärt ja Heleri