Uudised

Vutikasvatusaaduste koolitus lõppes vuttide ja vutimunade suitsutamisega. 15. detsember sirle.eelma


Novembris lõppes üks põnev koolitus vutikasvatajatele, kes soovisid oma tooteid ise väärindada ja turustada läbi interneti.

Esimestel auditoorsetel koolituspäevadel koolitaja Triin Müür rääkis seadusandlusest, grilli, barbeque, suitsutamise erisusest ning mis vahe on külm- ja kuumsuitsutamisel. Samuti tegi ta ülevaate suitsuahjudest ja küttematerjalide erisusest. Õppijad said kasulikke nippe vutitoodete maitsestamisest erinevate maitseainetega.

Kuna koolituse eesmärgiks oli , kuidas läbi interneti tooteid turustada, siis õppijad said infot internetimüügi olulisusest, müügi võimalustest, kodulehe loomisest, toodete kujundamisest internetimüügi tarbeks.

Oma tooteid tutvustas ka Kaimi Linnutalu  esindaja Märt Reinbusch.

Koolituse viimasele päeval tehti väljasõit vabasse loodusesse, kus praktiliselt suitsutati suitsuahjus vutti ja vuti mune, mis olid maitsestatud erinevate maitseainetega.

Suur tänu koolitaja Triin Müürile ja õppijatele, kes koolitusel olid.

Novembris lõppes üks põnev koolitus vutikasvatajatele, kes soovisid oma tooteid ise väärindada ja turustada läbi interneti.

Esimestel auditoorsetel koolituspäevadel koolitaja Triin Müür rääkis seadusandlusest, grilli, barbeque, suitsutamise erisusest ning mis vahe on külm- ja kuumsuitsutamisel. Samuti tegi ta ülevaate suitsuahjudest ja küttematerjalide erisusest. Õppijad said kasulikke nippe vutitoodete maitsestamisest erinevate maitseainetega.

Kuna koolituse eesmärgiks oli , kuidas läbi interneti tooteid turustada, siis õppijad said infot internetimüügi olulisusest, müügi võimalustest, kodulehe loomisest, toodete kujundamisest internetimüügi tarbeks.

Oma tooteid tutvustas ka Kaimi Linnutalu  esindaja Märt Reinbusch.

Koolituse viimasele päeval tehti väljasõit vabasse loodusesse, kus praktiliselt suitsutati suitsuahjus vutti ja vuti mune, mis olid maitsestatud erinevate maitseainetega.

Suur tänu koolitaja Triin Müürile ja õppijatele, kes koolitusel olid.